Havalı Deniz'in “Kafa Kağıdı” yayında

Havalı Deniz, Cenk Yüksel'in söz ve müziğini üstlendiği "Kafa Kağıdı" adlı ilk teklisiyle müzikseverlerin karşısına çıktı.

Levent Kırca - Oya Başar Tiyatrosu'nda başladığı sanat hayatını, "Olacak O Kadar" adlı televizyon programında canlandırdığı rollerle tanıdığımız Havalı Deniz, söz ve müziği Cenk Yüksel’e ait “Kafa Kağıdı” isimli ilk teklisi ile müzik dünyasında adını duyurmaya hazırlanıyor.

"Kafa Kağıdı" şarkısının müzik yönetmenliği ve düzenlemesi Emre Moğulkoç tarafından yapıldı. Single'ın kapak ve imaj fotoğrafları için Ezgi Bozan'ın styling'iyle Sinem Yazıcı'nın objektifine poz veren Havalı Deniz'in kapak tasarımı ise Berk Çolakoğlu tarafından hazırlandı.

Ossi Müzik etiketiyle Hakan Eren'in yapımcılığında ve Pelin Kakırman'ın proje koordinatörlüğünde yayımlanan "Kafa Kağıdı" şarkısının video klibi Nergis Şentürk'ün yönetmenliğinde çekildi. Klip, New York'un simgesel caddeleri arasında yer alan Times Square ve 5th Avenue gibi mekanlarda gerçekleştirildi. Klip boyunca Sibel Can, Bülent Ersoy, Candan Erçetin, İzel, Serdar Ortaç, Yonca Evcimik gibi ünlü isimlerin 90'lı yıllarda çektikleri kliplerin ikonik sahnelerine göndermeler yapıldığı görülüyor. 

Şarkının sözleri:

KAFA KAĞIDI

Sen beni aldatıp
Oynayıp oynayıp
Kandıracağını mı zannettin
Sen kimi oyalayıp boşluğu kar sayıp 
Fark edilince de 
Çark ettin
Yalanı dolanı batası
Tüh seni gözü kör olası
Sızlasın yüreğin
Elinle mahvettin
Eline yüzüne gözüne 
Layıksın daha beterine 
Fazla mı bekledin burada lütfettin 
Günleri saya saya 
Derdini doya doya çektireceğini mi zannettin
Ben seni galiba görmesem iyi daha 
Kafa kağıdımı eskittin