Trans Sohbetler ikinci buluşmasıyla devam ediyor!

Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği’nin ikincisini yapacağı “Trans Sohbetler” buluşması 2 Nisan 2023 Pazar günü saat 15:00’te Ankara’da yüz yüze gerçekleşecek.

Neler konuşulacak?

Her ayın ilk pazar günü yüz yüze gerçekleşecek olan ve kendini trans şemsiyesi ve cinsiyet kimliği çeşitliliği altında tanımlayan kişilere açık olacak Trans Sohbetler’in ikinci buluşmasında; bir kısa film izlendikten sonra açılma sürecindeki deneyimler ve duygular üzerine konuşulacak.

Trans Sohbetler; aktarılan deneyim, bilgi akışı, akran desteği ve dayanışması ile transların kendi cinsiyet kimliklerini ve cinsel yönelimlerini saklamadan güvenli bir ortamda bir arada olmalarına imkan sağlamaktadır. Oturumları, kolaylaştırıcı olarak Pembe Hayat’ın ruh sağlığı çalışanı koordine edecektir.

 

Nasıl katılabilirim?

Pembe Hayat Trans Sohbetler’e katılmak için bu linkte yer alan formu doldurabilir, psikolojikdanisma@pembehayat.org’a e-posta gönderebilir ya da psikolojik danışma hattının açık olduğu Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 12:00 - 18:00 saatleri arasında 0549 100 06 88 numaralı telefondan hattı arayabilirsin. Katılmak ve yer bilgisi formda belirttiğiniz e-mail adresi üzerinden seninle paylaşılacak.

Katılım Koşulları:

  1. Pembe Hayat Trans Sohbetler’e katılmanız için 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir.

  2. Pembe Hayat Trans Sohbetler; trans şemsiyesi ve cinsiyet kimliği çeşitliliği altında kendini tanımlayan kişilere özel ve kapalı bir buluşma olup gözlemci olarak dahi olsa; katılımcının yakınları (aile, akraba, arkadaş vb.) katılamaz.

  3. Başvuru formunda belirttiğiniz e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. E-posta adresinizin güncel ve doğru olduğundan lütfen emin olun ve gmail kullanmıyorsanız buluşma tarihi öncesi spam kutunuzu kontrol etmeyi unutmayınız.